Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
06-03-2022 10:00
Czas przygotowywania
06-03-2022 13:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
3h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:62%
Całkowity czas3
Czas w TO:3
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 596g (W ~170)
Woda: 369g
Drożdże:3.60g
Sól:: 18g
Oliwa z oliwek: 17g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:62%
Całkowity czas3
Czas w TO:3
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 596g (W ~170)
Woda: 369g
Drożdże:3.60g
Sól:: 18g
Oliwa z oliwek: 17g
Składniki
596g
Mąka
369g
Woda
17g
Oliwa z oliwek
3.60g
Drożdże
18g
Sól
Notatki
Test
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/csedh6qpr2/