Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
275g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
25h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:60%
Całkowity czas25
Czas w TO:5
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 1001g (W ~330)
Woda: 601g
Drożdże:2.12g
Sól:: 30g
Oliwa z oliwek: 18g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:60%
Całkowity czas25
Czas w TO:5
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 1001g (W ~330)
Woda: 601g
Drożdże:2.12g
Sól:: 30g
Oliwa z oliwek: 18g
Składniki
1001g
Mąka
601g
Woda
18g
Oliwa z oliwek
2.12g
Drożdże
30g
Sól
Notatki
GustoBello Farina Per Pizza 25h 6szt
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/cpuqf3dwn8/