Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
28-04-2022 22:00
Czas przygotowywania
30-04-2022 18:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
44h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:62%
Całkowity czas44
Czas w TO:10
Czas w TK:34
Składniki Mąka: 647g (W ~380)
Woda: 401g
Drożdże:0.62g
Sól:: 20g
Oliwa z oliwek: 12g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:62%
Całkowity czas44
Czas w TO:10
Czas w TK:34
Składniki Mąka: 647g (W ~380)
Woda: 401g
Drożdże:0.62g
Sól:: 20g
Oliwa z oliwek: 12g
Składniki
647g
Mąka
401g
Woda
12g
Oliwa z oliwek
0.62g
Drożdże
20g
Sól
Notatki
pizza na weglowke do odpieku w grillu, urodziny babci. mąką caputo pizzeria100%
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/cmitl8t3ls/