Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
58%
Hydratacja
4h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:58%
Całkowity czas4
Czas w TO:4
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 636g (W ~190)
Woda: 369g
Drożdże:2.81g
Sól:: 18g
Oliwa z oliwek: 17g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:58%
Całkowity czas4
Czas w TO:4
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 636g (W ~190)
Woda: 369g
Drożdże:2.81g
Sól:: 18g
Oliwa z oliwek: 17g
Składniki
636g
Mąka
369g
Woda
17g
Oliwa z oliwek
2.81g
Drożdże
18g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/cl57c2edly/