Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
08-02-2023 22:25
Czas przygotowywania
11-02-2023 18:25
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
70%
Hydratacja
68h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:70%
Całkowity czas68
Czas w TO:12
Czas w TK:56
Składniki Mąka: 296g (W ~410)
Woda: 207g
Drożdże:0.20g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 6g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:70%
Całkowity czas68
Czas w TO:12
Czas w TK:56
Składniki Mąka: 296g (W ~410)
Woda: 207g
Drożdże:0.20g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 6g
Składniki
296g
Mąka
207g
Woda
6g
Oliwa z oliwek
0.20g
Drożdże
10g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ckwlervtad/