Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
265g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
32h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:60%
Całkowity czas32
Czas w TO:8
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 643g (W ~350)
Woda: 386g
Drożdże:0.68g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 12g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:60%
Całkowity czas32
Czas w TO:8
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 643g (W ~350)
Woda: 386g
Drożdże:0.68g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 12g
Składniki
643g
Mąka
386g
Woda
12g
Oliwa z oliwek
0.68g
Drożdże
19g
Sól
Notatki
abc
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ckisfrmhut/