Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
11-03-2022 00:45
Czas przygotowywania
11-03-2022 18:45
Czas wypieku
Parametry ciasta
400g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
18h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:400g
Hydratacja:60%
Całkowity czas18
Czas w TO:1
Czas w TK:17
Składniki Mąka: 971g (W ~310)
Woda: 583g
Drożdże:5.20g
Sól:: 29g
Oliwa z oliwek: 17g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:400g
Hydratacja:60%
Całkowity czas18
Czas w TO:1
Czas w TK:17
Składniki Mąka: 971g (W ~310)
Woda: 583g
Drożdże:5.20g
Sól:: 29g
Oliwa z oliwek: 17g
Składniki
971g
Mąka
583g
Woda
17g
Oliwa z oliwek
5.20g
Drożdże
29g
Sól
Notatki
Neapolitana ciasto 400 g x 4
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/cjxctegrgi/