Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
04-07-2023 19:20
Czas przygotowywania
05-07-2023 22:20
Czas wypieku
Parametry ciasta
380g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
27h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:380g
Hydratacja:62%
Całkowity czas27
Czas w TO:8
Czas w TK:19
Składniki Mąka: 228g (W ~340)
Woda: 142g
Drożdże:0.30g
Sól:: 6g
Oliwa z oliwek: 4g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:380g
Hydratacja:62%
Całkowity czas27
Czas w TO:8
Czas w TK:19
Składniki Mąka: 228g (W ~340)
Woda: 142g
Drożdże:0.30g
Sól:: 6g
Oliwa z oliwek: 4g
Składniki
228g
Mąka
142g
Woda
4g
Oliwa z oliwek
0.30g
Drożdże
6g
Sól
Notatki
040723
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/cjchssk8ko/