Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
24-02-2023 10:02
Czas przygotowywania
25-02-2023 12:02
Czas wypieku
Parametry ciasta
265g
Waga porcji
8szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
26h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:8szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:65%
Całkowity czas26
Czas w TO:2
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 1246g (W ~340)
Woda: 810g
Drożdże:4.47g
Sól:: 40g
Oliwa z oliwek: 24g
Parametry ciasta
Ilość porcji:8szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:65%
Całkowity czas26
Czas w TO:2
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 1246g (W ~340)
Woda: 810g
Drożdże:4.47g
Sól:: 40g
Oliwa z oliwek: 24g
Składniki
1246g
Mąka
810g
Woda
24g
Oliwa z oliwek
4.47g
Drożdże
40g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/cirxxakdgt/