Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
24-03-2023 17:00
Czas przygotowywania
25-03-2023 18:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
300g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
25h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:65%
Całkowity czas25
Czas w TO:6
Czas w TK:19
Składniki Mąka: 351g (W ~330)
Woda: 228g
Drożdże:0.64g
Sól:: 11g
Oliwa z oliwek: 9g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:65%
Całkowity czas25
Czas w TO:6
Czas w TK:19
Składniki Mąka: 351g (W ~330)
Woda: 228g
Drożdże:0.64g
Sól:: 11g
Oliwa z oliwek: 9g
Składniki
351g
Mąka
228g
Woda
9g
Oliwa z oliwek
0.64g
Drożdże
11g
Sól
Notatki
Kamil
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/chmqju739d/