Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
20-03-2023 20:01
Czas przygotowywania
21-03-2023 20:01
Czas wypieku
Parametry ciasta
150g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:150g
Hydratacja:55%
Całkowity czas24
Czas w TO:9
Czas w TK:15
Składniki Mąka: 374g (W ~330)
Woda: 206g
Drożdże:0.54g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 9g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:150g
Hydratacja:55%
Całkowity czas24
Czas w TO:9
Czas w TK:15
Składniki Mąka: 374g (W ~330)
Woda: 206g
Drożdże:0.54g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 9g
Składniki
374g
Mąka
206g
Woda
9g
Oliwa z oliwek
0.54g
Drożdże
10g
Sól
Notatki
Moja
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/cgrta8ptkc/