Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
03-08-2023 18:30
Czas przygotowywania
04-08-2023 18:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
10szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:10szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 1605g (W ~330)
Woda: 1043g
Drożdże:1.40g
Sól:: 52g
Parametry ciasta
Ilość porcji:10szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 1605g (W ~330)
Woda: 1043g
Drożdże:1.40g
Sól:: 52g
Składniki
1605g
Mąka
1043g
Woda
1.40g
Drożdże
52g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/cfg7dhfovj/