Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
27-04-2022 19:06
Czas przygotowywania
28-04-2022 19:06
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
67%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:67%
Całkowity czas24
Czas w TO:4
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 881g (W ~330)
Woda: 590g
Drożdże:1.76g
Sól:: 29g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:67%
Całkowity czas24
Czas w TO:4
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 881g (W ~330)
Woda: 590g
Drożdże:1.76g
Sól:: 29g
Składniki
881g
Mąka
590g
Woda
1.76g
Drożdże
29g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/c6k2oifyh5/