Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
05-01-2022 08:00
Czas przygotowywania
05-01-2022 18:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
255g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
10h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:255g
Hydratacja:60%
Całkowity czas10
Czas w TO:2
Czas w TK:8
Składniki Mąka: 619g (W ~260)
Woda: 371g
Drożdże:3.53g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 11g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:255g
Hydratacja:60%
Całkowity czas10
Czas w TO:2
Czas w TK:8
Składniki Mąka: 619g (W ~260)
Woda: 371g
Drożdże:3.53g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 11g
Składniki
619g
Mąka
371g
Woda
11g
Oliwa z oliwek
3.53g
Drożdże
19g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/c52wifir5q/