Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
03-12-2022 04:00
Czas przygotowywania
03-12-2022 16:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
59%
Hydratacja
12h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:59%
Całkowity czas12
Czas w TO:2
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 631g (W ~280)
Woda: 372g
Drożdże:5.02g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 19g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:59%
Całkowity czas12
Czas w TO:2
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 631g (W ~280)
Woda: 372g
Drożdże:5.02g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 19g
Składniki
631g
Mąka
372g
Woda
19g
Oliwa z oliwek
5.02g
Drożdże
19g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/c3ocw8bhmt/