Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
14-01-2023 16:46
Czas przygotowywania
15-01-2023 16:46
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 460g (W ~330)
Woda: 276g
Drożdże:0.23g
Sól:: 14g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 460g (W ~330)
Woda: 276g
Drożdże:0.23g
Sól:: 14g
Składniki
460g
Mąka
276g
Woda
0.23g
Drożdże
14g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/c1dbyzrfym/