Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
38h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:60%
Całkowity czas38
Czas w TO:14
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 988g (W ~370)
Woda: 593g
Drożdże:0.52g
Sól:: 30g
Oliwa z oliwek: 9g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:60%
Całkowity czas38
Czas w TO:14
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 988g (W ~370)
Woda: 593g
Drożdże:0.52g
Sól:: 30g
Oliwa z oliwek: 9g
Składniki
988g
Mąka
593g
Woda
9g
Oliwa z oliwek
0.52g
Drożdże
30g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/c13xjh3s3z/