Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
15-04-2022 18:00
Czas przygotowywania
17-04-2022 18:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
8szt.
Ilość porcji
68%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:8szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:68%
Całkowity czas48
Czas w TO:6
Czas w TK:42
Składniki Mąka: 1153g (W ~380)
Woda: 784g
Drożdże:1.90g
Sól:: 39g
Oliwa z oliwek: 24g
Parametry ciasta
Ilość porcji:8szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:68%
Całkowity czas48
Czas w TO:6
Czas w TK:42
Składniki Mąka: 1153g (W ~380)
Woda: 784g
Drożdże:1.90g
Sól:: 39g
Oliwa z oliwek: 24g
Składniki
1153g
Mąka
784g
Woda
24g
Oliwa z oliwek
1.90g
Drożdże
39g
Sól
Notatki
48h
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/c0pqjcyhmt/