Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
10-08-2023 20:00
Czas przygotowywania
12-08-2023 15:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
43h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:55%
Całkowity czas43
Czas w TO:43
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 936g (W ~380)
Woda: 515g
Drożdże:0.28g
Sól:: 26g
Oliwa z oliwek: 23g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:55%
Całkowity czas43
Czas w TO:43
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 936g (W ~380)
Woda: 515g
Drożdże:0.28g
Sól:: 26g
Oliwa z oliwek: 23g
Składniki
936g
Mąka
515g
Woda
23g
Oliwa z oliwek
0.28g
Drożdże
26g
Sól
Notatki
Pizza Classica z mąki Nuvola 10,08,2023
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/bzd1ntntq7/