Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
04-02-2022 12:00
Czas przygotowywania
04-02-2022 20:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
8h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas8
Czas w TO:3
Czas w TK:5
Składniki Mąka: 607g (W ~240)
Woda: 364g
Drożdże:2.96g
Sól:: 18g
Oliwa z oliwek: 11g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas8
Czas w TO:3
Czas w TK:5
Składniki Mąka: 607g (W ~240)
Woda: 364g
Drożdże:2.96g
Sól:: 18g
Oliwa z oliwek: 11g
Składniki
607g
Mąka
364g
Woda
11g
Oliwa z oliwek
2.96g
Drożdże
18g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/bxayffsaax/