Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
7szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
22h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:7szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:63%
Całkowity czas22
Czas w TO:22
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 1053g (W ~320)
Woda: 664g
Drożdże:0.57g
Sól:: 33g
Parametry ciasta
Ilość porcji:7szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:63%
Całkowity czas22
Czas w TO:22
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 1053g (W ~320)
Woda: 664g
Drożdże:0.57g
Sól:: 33g
Składniki
1053g
Mąka
664g
Woda
0.57g
Drożdże
33g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/bw16pgxloi/