Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
10-02-2024 16:02
Czas przygotowywania
11-02-2024 16:02
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
67%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:67%
Całkowity czas24
Czas w TO:10
Czas w TK:14
Składniki Mąka: 580g (W ~330)
Woda: 389g
Drożdże:0.84g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 12g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:67%
Całkowity czas24
Czas w TO:10
Czas w TK:14
Składniki Mąka: 580g (W ~330)
Woda: 389g
Drożdże:0.84g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 12g
Składniki
580g
Mąka
389g
Woda
12g
Oliwa z oliwek
0.84g
Drożdże
19g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/bvu5o4afrq/