Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
19-02-2022 17:00
Czas przygotowywania
20-02-2022 18:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
25h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:63%
Całkowity czas25
Czas w TO:13
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 598g (W ~330)
Woda: 377g
Drożdże:0.51g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 6g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:63%
Całkowity czas25
Czas w TO:13
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 598g (W ~330)
Woda: 377g
Drożdże:0.51g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 6g
Składniki
598g
Mąka
377g
Woda
6g
Oliwa z oliwek
0.51g
Drożdże
19g
Sól
Notatki
Hydro 63, 25 h TO 13 TK 12
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/bvhcepih5h/