Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
02-12-2021 16:01
Czas przygotowywania
05-12-2021 16:01
Czas wypieku
Parametry ciasta
265g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
72h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:63%
Całkowity czas72
Czas w TO:16
Czas w TK:56
Składniki Mąka: 638g (W ~420)
Woda: 402g
Drożdże:0.35g
Sól:: 20g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:63%
Całkowity czas72
Czas w TO:16
Czas w TK:56
Składniki Mąka: 638g (W ~420)
Woda: 402g
Drożdże:0.35g
Sól:: 20g
Składniki
638g
Mąka
402g
Woda
0.35g
Drożdże
20g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/btyle6xrk2/