Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
10h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:60%
Całkowity czas10
Czas w TO:10
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 510g (W ~260)
Woda: 306g
Drożdże:0.79g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 9g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:60%
Całkowity czas10
Czas w TO:10
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 510g (W ~260)
Woda: 306g
Drożdże:0.79g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 9g
Składniki
510g
Mąka
306g
Woda
9g
Oliwa z oliwek
0.79g
Drożdże
15g
Sól
Notatki
3 od rana
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/btbb30ty7q/