Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
261g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:261g
Hydratacja:63%
Całkowity czas24
Czas w TO:6
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 311g (W ~330)
Woda: 196g
Drożdże:0.56g
Sól:: 8g
Oliwa z oliwek: 8g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:261g
Hydratacja:63%
Całkowity czas24
Czas w TO:6
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 311g (W ~330)
Woda: 196g
Drożdże:0.56g
Sól:: 8g
Oliwa z oliwek: 8g
Składniki
311g
Mąka
196g
Woda
8g
Oliwa z oliwek
0.56g
Drożdże
8g
Sól
Notatki
Wyrabiamy ciasto w thermomix.
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/btaswnjslk/