Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
900g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:900g
Hydratacja:55%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 562g (W ~330)
Woda: 309g
Drożdże:0.30g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 14g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:900g
Hydratacja:55%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 562g (W ~330)
Woda: 309g
Drożdże:0.30g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 14g
Składniki
562g
Mąka
309g
Woda
14g
Oliwa z oliwek
0.30g
Drożdże
15g
Sól
Notatki
….
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/bshiurn9em/