Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
07-06-2023 20:30
Czas przygotowywania
09-06-2023 12:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
40h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas40
Czas w TO:40
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 303g (W ~370)
Woda: 182g
Drożdże:0.06g
Sól:: 9g
Oliwa z oliwek: 5g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas40
Czas w TO:40
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 303g (W ~370)
Woda: 182g
Drożdże:0.06g
Sól:: 9g
Oliwa z oliwek: 5g
Składniki
303g
Mąka
182g
Woda
5g
Oliwa z oliwek
0.06g
Drożdże
9g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/bs2k5xtidg/