Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
09-02-2023 17:00
Czas przygotowywania
10-02-2023 17:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:63%
Całkowity czas24
Czas w TO:4
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 296g (W ~330)
Woda: 186g
Drożdże:0.77g
Sól:: 9g
Oliwa z oliwek: 8g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:63%
Całkowity czas24
Czas w TO:4
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 296g (W ~330)
Woda: 186g
Drożdże:0.77g
Sól:: 9g
Oliwa z oliwek: 8g
Składniki
296g
Mąka
186g
Woda
8g
Oliwa z oliwek
0.77g
Drożdże
9g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/bqrko8eba7/