Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
13-05-2023 23:00
Czas przygotowywania
14-05-2023 19:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
220g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
52%
Hydratacja
20h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:220g
Hydratacja:52%
Całkowity czas20
Czas w TO:5
Czas w TK:15
Składniki Mąka: 701g (W ~320)
Woda: 364g
Drożdże:2.12g
Sól:: 18g
Oliwa z oliwek: 16g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:220g
Hydratacja:52%
Całkowity czas20
Czas w TO:5
Czas w TK:15
Składniki Mąka: 701g (W ~320)
Woda: 364g
Drożdże:2.12g
Sól:: 18g
Oliwa z oliwek: 16g
Składniki
701g
Mąka
364g
Woda
16g
Oliwa z oliwek
2.12g
Drożdże
18g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/bpywglx4pl/