Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
26-07-2023 20:30
Czas przygotowywania
28-07-2023 18:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
46h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:60%
Całkowity czas46
Czas w TO:6
Czas w TK:40
Składniki Mąka: 157g (W ~380)
Woda: 94g
Drożdże:0.20g
Sól:: 5g
Oliwa z oliwek: 4g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:60%
Całkowity czas46
Czas w TO:6
Czas w TK:40
Składniki Mąka: 157g (W ~380)
Woda: 94g
Drożdże:0.20g
Sól:: 5g
Oliwa z oliwek: 4g
Składniki
157g
Mąka
94g
Woda
4g
Oliwa z oliwek
0.20g
Drożdże
5g
Sól
Notatki
testowa kulka
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/bozjoqh74f/