Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
29h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas29
Czas w TO:11
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 316g (W ~350)
Woda: 205g
Drożdże:0.33g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 9g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas29
Czas w TO:11
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 316g (W ~350)
Woda: 205g
Drożdże:0.33g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 9g
Składniki
316g
Mąka
205g
Woda
9g
Oliwa z oliwek
0.33g
Drożdże
10g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/boqgbuxbbw/