Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
57%
Hydratacja
20h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:57%
Całkowity czas20
Czas w TO:12
Czas w TK:8
Składniki Mąka: 462g (W ~320)
Woda: 263g
Drożdże:0.58g
Sól:: 13g
Oliwa z oliwek: 12g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:57%
Całkowity czas20
Czas w TO:12
Czas w TK:8
Składniki Mąka: 462g (W ~320)
Woda: 263g
Drożdże:0.58g
Sól:: 13g
Oliwa z oliwek: 12g
Składniki
462g
Mąka
263g
Woda
12g
Oliwa z oliwek
0.58g
Drożdże
13g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/bopc873dgv/