Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
27-04-2022 12:00
Czas przygotowywania
27-04-2022 16:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
4h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:55%
Całkowity czas4
Czas w TO:4
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 506g (W ~190)
Woda: 278g
Drożdże:2.61g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 13g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:55%
Całkowity czas4
Czas w TO:4
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 506g (W ~190)
Woda: 278g
Drożdże:2.61g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 13g
Składniki
506g
Mąka
278g
Woda
13g
Oliwa z oliwek
2.61g
Drożdże
14g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/bnswbfpaef/