Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
26-06-2022 15:05
Czas przygotowywania
27-06-2022 15:05
Czas wypieku
Parametry ciasta
200g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:200g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 713g (W ~330)
Woda: 464g
Drożdże:0.30g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 9g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:200g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 713g (W ~330)
Woda: 464g
Drożdże:0.30g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 9g
Składniki
713g
Mąka
464g
Woda
9g
Oliwa z oliwek
0.30g
Drożdże
14g
Sól
Notatki
65
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ble1jdzh2q/