Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
02-05-2023 15:07
Czas przygotowywania
03-05-2023 15:07
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:63%
Całkowity czas24
Czas w TO:6
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 674g (W ~330)
Woda: 425g
Drożdże:1.12g
Sól:: 21g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:63%
Całkowity czas24
Czas w TO:6
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 674g (W ~330)
Woda: 425g
Drożdże:1.12g
Sól:: 21g
Składniki
674g
Mąka
425g
Woda
1.12g
Drożdże
21g
Sól
Notatki
Pizza na następny dzień 24
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/bjcizdzolw/