Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
15-05-2023 06:16
Czas przygotowywania
17-05-2023 18:16
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
60h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas60
Czas w TO:36
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 317g (W ~400)
Woda: 206g
Drożdże:0.08g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 6g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas60
Czas w TO:36
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 317g (W ~400)
Woda: 206g
Drożdże:0.08g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 6g
Składniki
317g
Mąka
206g
Woda
6g
Oliwa z oliwek
0.08g
Drożdże
10g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/biultiqc77/