Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
14-01-2023 08:35
Czas przygotowywania
14-01-2023 15:35
Czas wypieku
Parametry ciasta
600g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
7h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:600g
Hydratacja:65%
Całkowity czas7
Czas w TO:5
Czas w TK:2
Składniki Mąka: 350g (W ~230)
Woda: 227g
Drożdże:1.22g
Sól:: 11g
Oliwa z oliwek: 11g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:600g
Hydratacja:65%
Całkowity czas7
Czas w TO:5
Czas w TK:2
Składniki Mąka: 350g (W ~230)
Woda: 227g
Drożdże:1.22g
Sól:: 11g
Oliwa z oliwek: 11g
Składniki
350g
Mąka
227g
Woda
11g
Oliwa z oliwek
1.22g
Drożdże
11g
Sól
Notatki
Uttt
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/bilx6g43lz/