Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
70%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:70%
Całkowity czas48
Czas w TO:20
Czas w TK:28
Składniki Mąka: 625g (W ~380)
Woda: 438g
Drożdże:0.30g
Sól:: 18g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:70%
Całkowity czas48
Czas w TO:20
Czas w TK:28
Składniki Mąka: 625g (W ~380)
Woda: 438g
Drożdże:0.30g
Sól:: 18g
Składniki
625g
Mąka
438g
Woda
0.30g
Drożdże
18g
Sól
Notatki
80% – Petra 5037
20% – Manitoba Oro
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/bhr6rmgvm3/