Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
13-01-2022 21:30
Czas przygotowywania
15-01-2022 14:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
41h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas41
Czas w TO:11
Czas w TK:30
Składniki Mąka: 892g (W ~370)
Woda: 579g
Drożdże:0.65g
Sól:: 29g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas41
Czas w TO:11
Czas w TK:30
Składniki Mąka: 892g (W ~370)
Woda: 579g
Drożdże:0.65g
Sól:: 29g
Składniki
892g
Mąka
579g
Woda
0.65g
Drożdże
29g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/bgzrhrrjeu/