Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
01-04-2022 19:00
Czas przygotowywania
02-04-2022 19:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 499g (W ~330)
Woda: 325g
Drożdże:0.21g
Sól:: 16g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 499g (W ~330)
Woda: 325g
Drożdże:0.21g
Sól:: 16g
Składniki
499g
Mąka
325g
Woda
0.21g
Drożdże
16g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/bggvx3k8m8/