Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
30-04-2023 23:49
Czas przygotowywania
01-05-2023 23:49
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:55%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 350g (W ~330)
Woda: 192g
Drożdże:0.19g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 9g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:55%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 350g (W ~330)
Woda: 192g
Drożdże:0.19g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 9g
Składniki
350g
Mąka
192g
Woda
9g
Oliwa z oliwek
0.19g
Drożdże
10g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/be0rxvf9wq/