Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
15-02-2023 14:30
Czas przygotowywania
16-02-2023 17:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
27h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:60%
Całkowity czas27
Czas w TO:5
Czas w TK:22
Składniki Mąka: 497g (W ~340)
Woda: 298g
Drożdże:0.93g
Sól:: 15g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:60%
Całkowity czas27
Czas w TO:5
Czas w TK:22
Składniki Mąka: 497g (W ~340)
Woda: 298g
Drożdże:0.93g
Sól:: 15g
Składniki
497g
Mąka
298g
Woda
0.93g
Drożdże
15g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/bdxcpr9z9g/