Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
26-12-2021 14:05
Czas przygotowywania
27-12-2021 14:05
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:6
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 611g (W ~330)
Woda: 397g
Drożdże:1.10g
Sól:: 20g
Oliwa z oliwek: 12g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:6
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 611g (W ~330)
Woda: 397g
Drożdże:1.10g
Sól:: 20g
Oliwa z oliwek: 12g
Składniki
611g
Mąka
397g
Woda
12g
Oliwa z oliwek
1.10g
Drożdże
20g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/bc1ois0uek/