Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
30h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas30
Czas w TO:14
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 294g (W ~350)
Woda: 191g
Drożdże:0.23g
Sól:: 9g
Oliwa z oliwek: 6g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas30
Czas w TO:14
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 294g (W ~350)
Woda: 191g
Drożdże:0.23g
Sól:: 9g
Oliwa z oliwek: 6g
Składniki
294g
Mąka
191g
Woda
6g
Oliwa z oliwek
0.23g
Drożdże
9g
Sól
Notatki
Satgioni
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/baqnqjrutu/