Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
265g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
29h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:65%
Całkowity czas29
Czas w TO:17
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 945g (W ~350)
Woda: 614g
Drożdże:0.56g
Sól:: 31g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:65%
Całkowity czas29
Czas w TO:17
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 945g (W ~350)
Woda: 614g
Drożdże:0.56g
Sól:: 31g
Składniki
945g
Mąka
614g
Woda
0.56g
Drożdże
31g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/b70gmm1ebr/