Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
07-08-2022 17:15
Czas przygotowywania
08-08-2022 16:15
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
8szt.
Ilość porcji
68%
Hydratacja
23h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:8szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:68%
Całkowity czas23
Czas w TO:19
Czas w TK:4
Składniki Mąka: 1167g (W ~330)
Woda: 793g
Drożdże:0.64g
Sól:: 40g
Parametry ciasta
Ilość porcji:8szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:68%
Całkowity czas23
Czas w TO:19
Czas w TK:4
Składniki Mąka: 1167g (W ~330)
Woda: 793g
Drożdże:0.64g
Sól:: 40g
Składniki
1167g
Mąka
793g
Woda
0.64g
Drożdże
40g
Sól
Notatki
1 dzień
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/b5ydrsrxjn/