Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
29-09-2022 22:00
Czas przygotowywania
01-10-2022 15:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
240g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
41h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:240g
Hydratacja:63%
Całkowity czas41
Czas w TO:4
Czas w TK:37
Składniki Mąka: 867g (W ~370)
Woda: 546g
Drożdże:1.64g
Sól:: 27g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:240g
Hydratacja:63%
Całkowity czas41
Czas w TO:4
Czas w TK:37
Składniki Mąka: 867g (W ~370)
Woda: 546g
Drożdże:1.64g
Sól:: 27g
Składniki
867g
Mąka
546g
Woda
1.64g
Drożdże
27g
Sól
Notatki
Marian
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/b4zkbyhkns/