Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
11-12-2021 18:02
Czas przygotowywania
12-12-2021 16:02
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
7szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
22h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:7szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:62%
Całkowity czas22
Czas w TO:12
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 1064g (W ~320)
Woda: 660g
Drożdże:1.04g
Sól:: 26g
Parametry ciasta
Ilość porcji:7szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:62%
Całkowity czas22
Czas w TO:12
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 1064g (W ~320)
Woda: 660g
Drożdże:1.04g
Sól:: 26g
Składniki
1064g
Mąka
660g
Woda
1.04g
Drożdże
26g
Sól
Notatki
12.12
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/b4yefr410y/