Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
500g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
53h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:500g
Hydratacja:60%
Całkowity czas53
Czas w TO:13
Czas w TK:40
Składniki Mąka: 1227g (W ~390)
Woda: 736g
Drożdże:0.82g
Sól:: 37g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:500g
Hydratacja:60%
Całkowity czas53
Czas w TO:13
Czas w TK:40
Składniki Mąka: 1227g (W ~390)
Woda: 736g
Drożdże:0.82g
Sól:: 37g
Składniki
1227g
Mąka
736g
Woda
0.82g
Drożdże
37g
Sól
Notatki
gabriel
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/b2mhuh8blr/